top of page

Elämykset

kukat2.png

26.2.2022 / Hyvinvointia omasta äänestä –jatkokurssi

Voit osallistua kurssille, vaikket olisi osallistunut ensimmäiselle Hyvinvointia omasta äänestä -kurssille. Myöskään laulutausta ei ole tarpeellinen.

 

Kurssipaikkana on kauniisti kunnostettu vanha talo Läxyn tilalla Nousiaisissa, Halisojantie 3 (kirkon lähellä). Talossa on kissoja ja koira.

 

Kurssilla syvennämme ääni- ja kehoharjoitusten kautta itsemme kuuntelua oman hyvinvointimme lisäämiseksi. Harjoittelemme myös kehossa resonoivien yläsävelien sekä intuitiivisten äänien tuottamista.

 

Minkälaisiin haasteisiin voit saada apua kurssilta?

 

Esimerkiksi:

- stressiin ja lihasjännityksiin

- pinnalliseen hengitykseen

- haastavien tunteiden hallintaan

- itsetuntemukseen, myötätuntoon ja 

itsesi rauhoittamiseen

- äänenkäytön haasteisiin

- oman voiman löytämiseen

- ajan ja tilan löytämiseen omaan 

hyvinvointiin.

 

Kurssin hinta 65,- maksetaan etukäteen. Ilmoittautumiset: satu@resonoivaaani.com

 

Kurssi toteutuu, jos tulee riittävä määrä osallistujia. Mahdolliset peruutukset viimeistään 3 päivää ennen kurssia. Sen jälkeen tulleista peruutuksista peritään koko kurssimaksu.

 

Kurssin ohjaa Satu Haapala, Tmi Resonoiva Ääni, Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, Tunnetaitoja kaikille ry:n Tuisku Tuntevaisen Äänen hoivaa ja voimaa -ääniryhmien ohjaaja, shamaani- ja loitsulaulaja, runoilija, lauluntekijä.

Lue lisää tapahtumasta Facebookista.

IMG_7740.jpg

12.3.2023 / Taidekurssi – maalataan mandaloita

Taidekurssi – maalataan mandaloita sunnuntaina 12.3.2023 klo 12–15. Tule mukaan maalaamaan intuitiivisia mandaloita vesiväreillä, värikynillä ja tusseilla!

Alun perin itämainen mandala on pyhän geometrian työkalu, jonka puitteissa voi tulkita erilaisia tuntemuksia ja oivalluksia. Väreillä ja kuvioiden rytmityksellä voi luoda lukemattomia kokonaisuuksia, jotka ilmentävät sisäisiä tunnelmia. Ihmisen sisällä on ehtymätön lähde, josta pulppuaa ideoita, rakkautta ja kaikenlaisia tunteita. Tuo lähde on yhteydessä universumiin ja kaikkiin sen osiin. Siksi sen virtaus ei lopu koskaan. Se on kuin kaunis lampi, johon virtaa aina uutta vettä maan uumenista ja jonka vesi kimaltelee sateenkaaren kaikissa eri väreissä. Mandala on se runko, jonka varaan tarina lähteestä rakentuu joka kerta erilaisena ja ainutlaatuisena.

 

Nyt voit kokeilla oman mandalan tekemistä lempeän opastuksen avulla. Hinta 45€, sisältää kaikki tarvikkeet lainaksi. Ilmoittaudu sähköpostilla 3.3. mennessä.

IMG_7758.jpg

Energiahoito

Reiki-energia on pehmeää, ikiaikaista, hyvää tekevää energiaa, joka kulkeutuu hoitajan käsien kautta juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan. Energiahoito rauhoittaa ja rentouttaa. Säryt, kolotukset ja stressi unohtuvat ja hoidettava saattaa helposti jopa nukahtaa hoidon aikana. Nukahtaminenkaan ei haittaa, vaan hoito kulkeutuu silti perille. Joskus hoidon aikana voi nousta pintaan tunteita, joita saa vapaasti vaikka itkeä pois. Hoidon lopuksi hoidettava tuntee olonsa yleensä paremmaksi, virkistyneemmäksi ja harmonisemmaksi. Hoidon lempeä vaikutus jatkuu vielä pitkään hoidon päättymisen jälkeenkin. Varaa aika sähköpostilla tai puhelimitse. Hinta puoli tuntia 30€, tunti 60€.

IMG_7714.jpg

Rumpurentoutus

Poronnahasta valmistetun shamaanirummun ääni on kuin ihmisen sydämen lyönti. Se resonoi voimakkaasti, mutta samalla rauhoittavasti ja turvallisesti. Rumpu on parhaimmassa vireessä talvella ja soi silloin kauniisti ja häkellyttävän vaikuttavalla tavalla. Rumpukapulaksi on päätynyt metsästä löytynyt kelopuinen oksa ja sen päähän on huovutettu lampaanvillaa. Hoidon aikana hoidettava voi istua tai levätä makuullaan ja sulkea silmänsä rentoutuen. Kaikki muut ajatukset yleensä unohtuvat, kun lempeä ja vahva rummutus vie ajatukset mukanaan toisiin maailmoihin. Hinta puoli tuntia 30€, tunti 60€ 1-2 henkilölle. Varaa aika sähköpostitse tai puhelimitse.

IMG_7495-HDR.jpg

Oman tapahtuman järjestäminen

Läxyn tilan salissa on järjestetty ensimmäinen kurssi syksyllä 2022, jolloin Satu Haapala ohjasi hyräilyyn ja äänenkäyttöön liittyvän kurssin. Salissa on mahdollista järjestää muitakin rentoutumiseen ja rauhoittumiseen, henkiseen kehitykseen tai elämäntapavalmennuksiin liittyviä kursseja. Myös jooga tai äänimaljarentoutus voisi sopia tilaan pienelle ryhmälle.

 

Kursseille sopii maksimissaan noin 8-10 henkilön ryhmä. Kurssien paras aika on viikonloppuisin syyskuusta toukokuuhun. Silloin voidaan myös avata majoitusmahdollisuus ullakon kolmessa makuuhuoneessa, johon mahtuu kuhunkin 2 henkilöä majoittumaan. Talossa asuu myös koira ja kolme kissaa, joten allergisille paikka ei välttämättä sovi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

bottom of page