top of page

Elämykset

IMG_7758.jpg

Energiahoito

Reiki-energia on pehmeää, ikiaikaista, hyvää tekevää energiaa, joka kulkeutuu hoitajan käsien kautta juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan. Energiahoito rauhoittaa ja rentouttaa. Säryt, kolotukset ja stressi unohtuvat ja hoidettava saattaa helposti jopa nukahtaa hoidon aikana. Nukahtaminenkaan ei haittaa, vaan hoito kulkeutuu silti perille. Joskus hoidon aikana voi nousta pintaan tunteita, joita saa vapaasti vaikka itkeä pois. Hoidon lopuksi hoidettava tuntee olonsa yleensä paremmaksi, virkistyneemmäksi ja harmonisemmaksi. Hoidon lempeä vaikutus jatkuu vielä pitkään hoidon päättymisen jälkeenkin. Varaa aika sähköpostilla tai puhelimitse. Hinta puoli tuntia 30€, tunti 60€.

IMG_7740.jpg

Taidemeditaatio

Tule mukaan maalaamaan intuitiivisia mandaloita vesiväreillä, värikynillä ja tusseilla!

Alun perin itämainen mandala on pyhän geometrian työkalu, jonka puitteissa voi tulkita erilaisia tuntemuksia ja oivalluksia. Väreillä ja kuvioiden rytmityksellä voi luoda lukemattomia kokonaisuuksia, jotka ilmentävät sisäisiä tunnelmia. Ihmisen sisällä on ehtymätön lähde, josta pulppuaa ideoita, rakkautta ja kaikenlaisia tunteita. Tuo lähde on yhteydessä universumiin ja kaikkiin sen osiin. Siksi sen virtaus ei lopu koskaan. Se on kuin kaunis lampi, johon virtaa aina uutta vettä maan uumenista ja jonka vesi kimaltelee sateenkaaren kaikissa eri väreissä. Mandala on se runko, jonka varaan tarina lähteestä rakentuu joka kerta erilaisena ja ainutlaatuisena. Nyt voit kokeilla oman mandalan tekemistä lempeän opastuksen avulla. Hiljennymme aluksi ja lopuksi rummun, koshi-kellon ja muiden soittimien lempeän soinnin myötä. 

Hinta 120€/ 1-3 hlö ja 180€/ 4-6 hlö. Taidemeditaatio kestää kaksi tuntia ja sen aikana saat kaikki maalaustarvikkeet lainaksi. Varaa aika puhelimitse tai sähköpostilla.

IMG_7714.jpg

Rumpurentoutus

Poronnahasta valmistetun shamaanirummun ääni on kuin ihmisen sydämen lyönti. Se resonoi voimakkaasti, mutta samalla rauhoittavasti ja turvallisesti. Rumpu on parhaimmassa vireessä talvella ja soi silloin kauniisti ja häkellyttävän vaikuttavalla tavalla. Rumpukapulaksi on päätynyt metsästä löytynyt kelopuinen oksa ja sen päähän on huovutettu lampaanvillaa. Hoidon aikana hoidettava voi istua tai levätä makuullaan ja sulkea silmänsä rentoutuen. Kaikki muut ajatukset yleensä unohtuvat, kun lempeä ja vahva rummutus vie ajatukset mukanaan toisiin maailmoihin. Hinta puoli tuntia 30€, tunti 60€ 1-2 henkilölle. Varaa aika sähköpostitse tai puhelimitse.

IMG_7495-HDR.jpg

Oman tapahtuman järjestäminen

Läxyn tilan salissa on järjestetty ensimmäinen kurssi syksyllä 2022, jolloin Satu Haapala ohjasi hyräilyyn ja äänenkäyttöön liittyvän kurssin. Salissa on mahdollista järjestää muitakin rentoutumiseen ja rauhoittumiseen, henkiseen kehitykseen tai elämäntapavalmennuksiin liittyviä kursseja. Myös jooga tai äänimaljarentoutus voisi sopia tilaan pienelle ryhmälle.

 

Kursseille sopii maksimissaan noin 8-10 henkilön ryhmä. Kurssien paras aika on viikonloppuisin syyskuusta toukokuuhun. Silloin voidaan myös avata majoitusmahdollisuus ullakon kolmessa makuuhuoneessa, johon mahtuu kuhunkin 2 henkilöä majoittumaan. Talossa asuu myös koira ja kolme kissaa, joten allergisille paikka ei välttämättä sovi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

bottom of page