top of page

Kiehtovia kohtaamisia

IMG_8872.jpg

On mukava emännöidä vanhaa maalaistaloa, joka huokuu turvallisuutta ja vakautta, hiljaista rauhaa ja leppoisaa oloa.

Monet vieraat ovat todenneet aamulla, että ovat nukkuneet erityisen hyvin ja sikeästi. On ihmetelty selkävaivaisen loistavia unia vanhassa antiikkisängyssä, viimeisillään raskaana olevan naisen parhaita unia useampaan viikkoon, vanhempien seniorien huokausta turvallisuudentunteesta. On kuultu pohdintoja siitä, kuinka kodinomainen ja persoonallinen majoitus on usein kiinnostavampi kuin hotelliketjujen samankaltaisuus. On käyty kävelyllä vanhan kirkon luona tai katsomassa lampaita sen vieressä jokirannassa. On juotu aamukahveja pihaterassilla tai omenapuun katveessa.

 

Ja kuin sattumalta joidenkin majoittujien kanssa syntyy pitkiäkin keskusteluita. ihmiset kertovat ihmeellisiä asioita omista elämistään, vaikuttavista kokemuksista, elämän käännekohdista.

Toisinaan meitä yhdistää samantyyppinen elämänkatsomus, kiinnostus perinnerakentamiseen, villiyritteihin, henkiseen kehitykseen, energiahoitoihin tai itse tehtyihin rumpuihin.

Yhtäkkiä ennestään täysin oudoista ihmisistä tulee tuttuja ja läheisiä. Samanoloiset elämänkokemukset yhdistävät. Kiinnostavaa on kohdata ihmisiä, joita ei ehkä muuten olisi kohdannut ja oppia elämästä jotain uutta ja erilaista. Olisiko niin, että tämä talo vetää puoleensa kiinnostavia ihmisiä?

 

Asiakkaiden suosituksia:

”Ihana, vieraanvarainen vastaanotto! Kaunis talo, piha ja huone. Tullaan toistekin!”

– Roosa

”Ihanan kotoisa tunnelma ja kaunis vanha talo kauniin puutarhan keskellä. Ystävällinen emäntä ja rauhallinen paikka. Lämpimät suosittelut!”

– Susanna

”Kiitos ja nähdään toivottavasti uudelleen. Hyvää kesää karvakuonoille!”

– Tanja

”Viehättävä talo rauhallisella seudulla. Lattialankkujen narina ja upeat vanhat huonekalut toivat mieleen mummolan. Viihtyisää ja kotoisaa!”

– Mervi

”Rauhallinen majoitus kauniissa maalaisympäristössä, siistiä ja viehättävää.”

– Anita​

bottom of page